Kocadon: Üreticinin Güvende Olmasını Sağlayacağız

Kocadon: Üreticinin Güvende Olmasını Sağlayacağız
Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Fethiye’de yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.Fethiye'deki basın mensuplarıyla Fethiye sahilinde yer alan Çarıklı Restaurant’ta sabah saatlerinde...

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Fethiye’de yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fethiye'deki basın mensuplarıyla Fethiye sahilinde yer alan Çarıklı Restaurant’ta sabah saatlerinde bir araya gelen Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a eşi Hülya Kocadon ve Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve partililer eşlik etti. Kahvaltı eşliğinde düzenlenen buluşmada Başkan Adayı Kocadon, Fethiye'deki basın mensuplarıyla sohbet ederek gündemi değerlendirdi. Başkan Adayı Kocadon daha sonra basın açıklaması yaparak yerel seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerini paylaşarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“MEHMET KOCADON’UN AYAK SESLERİ ONLARI ÇOK RAHATSIZ EDİYOR”

Demokrat Parti çatısı altında Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu ve Muğla’da büyük bir değişim rüzgarı estiğini ifade eden Kocadon, “Reklam panolarında büyükşehrin gücüyle reklam yapma, büyükşehrin gücüyle bize rakip olma. Bu süreçte hiç kimsenin elinden yasal yetkisini almadım ve hiç kimsenin de ekmeğiyle oynamadım. Hayatta en kötü şey insanların ekmeğiyle oynamak. Çok başarılı işler yaptık diyerek şoför esnafının ekmeğiyle oynuyorsun, dalga geçer gibi de daire başkanına istifa ettiriyorsun. Madem çok başarılıydın da seçimlere 15 gün kala mı istifa ettirdin? Demek ki bir şeylerden dolayı artık panik halindeler ne yapacaklarını bilemiyorlar. Göreceksiniz ki Muğla halkı gerektiği yere oyuna katacak. Bizim yöremizin bir özelliği vardır: mührü kıratın bağrına vururlar. Kırat da bağrına mühür vurulmaya alışıktır ve 31 Mart’ta bunu Muğla halkı bir defa daha gösterecektir” dedi.

Bu haber toplam 491 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.