Kocadon'un 10 Kasım Mesajı

Kocadon'un 10 Kasım Mesajı
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, duygu ve düşüncelerini şu sözleriyle ifade etti:“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, duygu ve düşüncelerini şu sözleriyle ifade etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’nın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80. yılında büyük bir özlem, saygı, şükran ve minnet duygularıyla anıyorum.

Sevgisi ve engin fikirleriyle benliğimizde yaşayan, bizi biz yapan Büyük Önderimiz, çağdaş medeniyetin savunucusu olarak biz Cumhuriyet’in çocuklarına, sonsuz aydınlık yolunu açmıştır.

Silinmez izler bıraktığı vatan topraklarımızın dört bir yanında, O’nun ektiği fikir tohumlarının sevgiyle yeşerdiğini görmek; Yüce Ata’mızın izinden yürüyen milyonların varlığını hissetmek, en büyük gurur kaynağımız, en büyük gücümüz ve en büyük umudumuzdur.

Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet yolunda yürüyen nesiller olarak bizler, geleceğe bu aydınlık mirası bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm dünyaya örnek bireyler olarak bilimin ve aydınlığın birer ışığı olmak için Yüce Önderimizin değerli fikirlerine dört elle sarılıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerimle Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle anıyor, aziz hatırasının önünde saygıyla eğiliyorum, şükranlarımı sunuyorum”

Bu haber toplam 434 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.