Koç'tan İyi Sporcu Olmanın Sırları

Koç'tan İyi Sporcu  Olmanın Sırları
Türkiye’nin vücut geliştirme sporcularından biri olan Dünya Şampiyonu Bilgehan Koç, 22 Aralık Cumartesi günü Milas Arena Spor Salonu işletmecisi ve sahibi vücut geliştirme sporcusu Sercan Günay ve Kabaçam Fırın İşletmesi...

Türkiye’nin vücut geliştirme sporcularından biri olan Dünya Şampiyonu Bilgehan Koç, 22 Aralık Cumartesi günü Milas Arena Spor Salonu işletmecisi ve sahibi vücut geliştirme sporcusu Sercan Günay ve Kabaçam Fırın İşletmesi sponsorluğunda Milaslılarla MİTSO Konferans Salonu’nda buluştu.

Vücut Geliştirme Sporunda bir numara olan sayısız Türkiye şampiyonlukları Avrupa ve Dünya şampiyonlukları olan Bilgehan Koç, MİTSO Konferans Salonu’nda Milaslılara vücut geliştirme sporunun bilinmeyen yönlerini anlattı.

Her spor dalının zorlukları olduğunu vurgulayan Koç “Vücut Geliştirme sporu tüm spor dalları içinde uzun süren zahmetli ve yorucu günlerin sporudur”dedi.

Vücut geliştirme sporu ile ilgilenen genç sporculara “Bu sporda başarılı olmak istiyorsanız çok çalışmanız, sabırlı olmanız, beslenmeni ze dikkat etmeniz gerekiyor”diyen dünya şampiyonu Bilgehan Koç, vücut geliştirme sporu yarışmalarıyla ilgili ilginç anılarını Milaslı sporseverlerle de paylaştı.

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.