Kökten, seçmen iletişim merkezinde coşkuyla karşılandı

Kökten, seçmen iletişim merkezinde coşkuyla karşılandı
Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Seçmen İletişim Merkezinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Ellerinde meşaleler "En büyük başkan bizim başkan" sloganları ile karşılanan Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten " Başta Fethiye'nin il olması ve diğer projelerimize genel başkanımız Devlet Bahçeli tam destek verdiğini belirtti" diye konuştu.

Partililer tarafından düzenlenen karşılama töreninde konuşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten; "Ankara'da Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüm. Genel Başkanımızın yüzüncü yılda, yüz il projesini hepimiz biliyoruz. Biz Fethiye'nin il olması için hazırladığımız raporu genel başkanımıza sunduk. Bugün yaptığımız görüşme neticesinde Fethiye il olacak ilçeler arasındaki yerini aldı. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli başta körfezin temizlenmesi, belediye hizmet binası ve Fethiye için yapacak olduğumuz tüm projelerimizin arkasında olduğunu söyledi. Artık 1 Nisan'dan sonra çok çalışacağız. Önümüzdeki beş yılda Fethiye çok hizmet alacak" diye konuştu.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulakdir Tekin, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Teşkilat Üyeleri, Ankara dönüşü Kökten'i karşılayanlar arasında yer aldılar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.