Kolonya bitti, kuyruk bitmedi

Kolonya bitti, kuyruk bitmedi
Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı vatandaşlar, tedbir amaçlı kolonya stoklamaya...

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı vatandaşlar, tedbir amaçlı kolonya stoklamaya başlamıştı. Bu durumda üreticiler, vatandaşlara sipariş yetiştiremez oldu. Muğla’nın Menteşe ilçesinde karaktere göre koku üretmesiyle tanınan Kolonyacı Ahmet Gümüşbulut’un, işyerine astığı, “stokların bittiği ve üretim yapamadığını” belirten yazıya rağmen, vatandaşların kuyrukta beklemesi dikkat çekiyor.

Sinem Karakaya

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı vatandaşlar, tedbir amaçlı kolonya stoklamaya başlamıştı.

Üreticiler ise, vatandaşların bu talebi karşısında sipariş yetiştiremez oldu. Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan tarihi Arastanın tanınan esnaflardan ‘Kolonyacı Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Gümüşbulut, korona virüse karşı müşterilerine limon ve tütün kolonyası satışı yapıyor.

Korona virüsün etkili olmaya başlamasıyla büyük rağbet gören kolonya taleplerini karşılayamaz hale gelen Ahmet Gümüşbulut, stoklarının bittiğini işyerinin kapısına astığı yazıyla duyurdu.

Duyuruya rağmen, vatandaşların kuyruklar oluşturması dikkat çekti. Kolonyacı Ahmet Gümüşbulut, stok yetersizliğini şu ifadelerle duyurdu:

“Sayın müşterilerimiz, ülke genelinde olduğu gibi firmamızdaki alkol stokları da bittiğinden yeni alkol gelinceye kadar 80 derece limon kolonyası üretimi yapamıyoruz.”

Bu haber toplam 983 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.