Kontrol noktasında uyuşturucuyla yakalandılar

Kontrol noktasında uyuşturucuyla yakalandılar
Muğla İl Jandarma Komutanlığı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince  Yol Kontrol Noktasında durdurulan araçtan içerisinde 30 gram metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.Muğla...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince  Yol Kontrol Noktasında durdurulan araçtan içerisinde 30 gram metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kızılağaç Mahallesi Yol Kontrol Noktasında durdurulan 20 … 991 plakalı araçta yapılan aramada, araç sürücüsünün H.S. isimli şahıs olduğu, yanında yolcu olarak Ş.B.K. isimli şahsın bulunduğu tespit edilmiş ve ara. içerisinde 30 gram metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Ayrıca şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 1) adet 9 mm. dolu tabanca fişeği, bahçede bulunan 48 …. 473 plakalı motosiklette ise 1 adet 7,65 mm. pietro beretta marka tabanca ile 4 adet 7,65 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.

Olay ilgili olarak H.S. ve Ş.B.K. isimli şahıslar gözaltına alınırken, adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 278 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.