Korkmaz; “Atatürk’ü Minnetle Anıyor ve Arıyoruz”

Korkmaz; “Atatürk’ü Minnetle Anıyor ve Arıyoruz”
SİNEM KARAKAYA- MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz 10 Kasım Atatürk’ün vefatının 81. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.İl Başkanı Korkmaz...

SİNEM KARAKAYA- MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz 10 Kasım Atatürk’ün vefatının 81. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Korkmaz mesajında; “Büyük Atatürk, tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir. Sen bize bu cennet vatanı armağan ettin, Allah’da seni cennet yurtlarında barındırsın.” dedi.

Korkmaz mesajında daha sonra şunları söyledi;  “Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.   Türk Milleti’nin başındaki büyük ve dahi Atatürk, politika ve savaş alanlarında yılmayan büyük ve yurtsever bir insandı. Bugün, onun bıraktığı vatanımızı korumak, kollamak ve bekamızı tehdit eden teröristlere karşı Mehmetçiğimizin verdiği ders ve yazdığı destan Atatürk’ün de ruhunu şad etmiştir. Her zaman olduğu gibi bugün de kahraman Atatürk’ümüzü hem arıyor, hem vefatının 81.yıldönümünde hasretle anıyoruz. Onun bize emanet ettiği bu vatanı ve toprakları sonsuza kadar korumak bizlerin asil görevidir. Türk milletinin her bir ferdi Atatürk’ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu ve bekçisi olmaktan büyük onur duymaktadır. Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Atatürk’e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.”

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.