Korkunç İddia

Korkunç İddia
Neval ÇOLAK- Marmaris FETÖ Çatı davasında tutuklu sanık Ö. Ordu savunmasında, kaçak durumda olduğunu bilmediğini ifade ederek o durumda bile işsizlik...

Neval ÇOLAK- Marmaris FETÖ Çatı davasında tutuklu sanık Ö. Ordu savunmasında, kaçak durumda olduğunu bilmediğini ifade ederek o durumda bile işsizlik maaşı aldığını iddia etti.

32 sanıklı Marmaris FETÖ Çatı davasının 28. celsesi 4 Kasım tarihinde Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen Marmaris FETÖ Çatı davasında tutuklu sanık Ö. Ordu; “Ben hiçbir şekilde kaçma teşebbüsünde bulunmadım. 2012 yılından beri Marmaris’te ikamet etmekteyim. Yakalandığım güne kadar ilçemi dahi terk etmedim. Polisler beni yakaladığında kesinlikle kendimi saklamadım. Gerçek ismimi söyledim. Ailemin geçimini sağlamak için çalışan birisiyim. Toplumdan hiçbir şekilde soyutlanmadım. İkametgâhıma herhangi bir tebligat gelmemiştir. Resmi makamlara başvurup, işsizlik maaşı bile almıştım.” dedi.

Marmaris FETÖ Çatı davasında tutuklu sanık Ö. Ordu’nun ev hapsi dâhil adli kontrol tedbirleri uygulanarak, tutuksuz olarak yargılanma ve beraat talebi reddedilerek,  mahkeme heyetince tutukluluğunun devamına karar verildi.

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.