“KORONA KARİKATÜRLERİ” SERGİSİ AÇILDI

“KORONA KARİKATÜRLERİ” SERGİSİ AÇILDI
Karikatürist Mehmet Selçuk, 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezinde açtığı “Korona Karikatürleri” sergisi sanatseverlerle buluştu.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş...

Karikatürist Mehmet Selçuk, 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezinde açtığı “Korona Karikatürleri” sergisi sanatseverlerle buluştu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Hoş geldiniz. Kültür ve Sanat şenliğimiz başladı. Sizlerin katılımı ile dolu dolu devam ediyor. Şimdi de çok değerli karikatür sanatçımız, hemşehrimiz Mehmet Selçuk’un korona karikatürleri sergisini açıyoruz. Mehmet Selçuk’un bir ayağı zaten Muğla’da Menteşe’de. Bizim için Muğla’mız için çok değerli bir insan. Sağ olsun şenliğimize katılarak renk kattı. Birazdan Korona virüs salgınını mizahi bir dilde ele aldığı sergisini hep birlikte gezeceğiz. Bugün bizlerle birlikte olduğu için Mehmet Selçuk’a ve sizlere katılımlarınız için teşekkür ediyorum. “ dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Mehmet kardeşimiz Muğla’mızın yetiştirdiği çok değerli bir karikatürist. Bildiğiniz gibi Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası karikatür yarışmasının genel koordinatörlüğünü de Mehmet Selçuk yapıyor. O da büyüyerek devam ediyor. Bazıları sanatı hayatımızdan çıkarıp onun yerine başka değerleri koymaya çalışıyorlar. Ancak suları ısındı. 6.’sı düzenlenen şenlik nedeniyle Bahattin Gümüş Başkanımı ve ekibini kutluyorum.” dedi.

Karikatürist Mehmet Selçuk, “Bir Muğlalı olarak sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Karikatür yarışmasını Muğla’da yıllardır yapıyoruz. Bahattin Başkanımla da bu tür güzel etkinlikleri daha ileri taşımak istiyoruz. Muğlalı bir karikatürist olarak, Muğla için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan sergide Karikatürist Mehmet Selçuk teşekkür plaketi takdim edildi. Karikatürist Mehmet Selçuk’un pandemi dönemini anlatan “Korona Karikatürleri” sergisi sanatseverlerin yoğun ilgisini görürken, Selçuk karikatürlerden oluşan kitabını imzaladı.

Bu haber toplam 262 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.