Köseoğlu: “Asgari düzeyde personel talebimiz kabul edildi”

Köseoğlu: “Asgari düzeyde personel talebimiz kabul edildi”
Muğla Memur-Sen İl Başkanı aynı zamanda Muğla Toç Bir-Sen Şube Adem Köseoğlu, “COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler”...

Muğla Memur-Sen İl Başkanı aynı zamanda Muğla Toç Bir-Sen Şube Adem Köseoğlu, “COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler” konulu genelgeye yönelik sunulan talebin karşılık bulduğunu açıkladı.

Neval Çolak

Muğla Memur-Sen İl Başkanı aynı zamanda Muğla Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu, “COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler” konulu genelgeye yönelik sunulan talebin karşılık bulduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili Köseoğlu, “19 Mart 2020 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na, kamu kurum ve kuruluşlarında asgari düzeyde personel bulundurulması ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edilmesi yönündeki talebimiz Cumhurbaşkanlığı’mızın 22 Mart 20020 tarihinde Resmî Gazete'de yayınladığı “COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler” konulu genelgesi ile karşılık bulmuştur” dedi.

“ROTASYON ERTELENMESİ UYGUN BULUNDU”

Muğla Memur-Sen İl Başkanı Adem Köseoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

“Genelgenin akabinde Toç Bir-Sen olarak ülkemizdeki Coronavirus salgınındaki artış nedeniyle Orman Genel Müdürlüğü’müzde devam eden rotasyon atamalarının yapılması durumunda çok sayıda personelimiz ve aile bireylerinin yer değiştireceği göz önüne alınarak, salgının yayılmasını önlemek amacıyla rotasyonun ertelenmesine ve isteğe bağlı yapılmasına dair talebimiz, Tarım ve Orman Bakanlığımızca uygun bulundu. Talebimizi olumlu karşılayan Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli ve Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e teşekkürlerimizi sunar, Orman Genel Müdürlüğü’müzce çalışanlarımıza hayırlı olsun temennilerimizi iletiriz.”

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.