Köseoğlu: “Güçlü Türkiye, güçlü memur”

Köseoğlu: “Güçlü Türkiye, güçlü memur”
13. yıldönümleri dolayısıyla basın açıklaması yapan TOÇ Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu, TOÇ Bir-Sen (Tarım Orman ve Çevre Çalışanları...

13. yıldönümleri dolayısıyla basın açıklaması yapan TOÇ Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu, TOÇ Bir-Sen (Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası)’in Muğla’daki 13. yılında istikrar, güven ve yetkinin değişmeyen tek adresi olduğunu belirtti.

TOÇ Bir – Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu, Muğla’da yetkili sendika olarak görev yapan sendikalarının 13. yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Şube Başkanı Köseoğlu, yaptığı açıklamada, TOÇ Bir-Sen (Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası) olarak, önceliklerinin insan ve hizmet ilkesi olduğunu kaydetti.

Çalışanları için değer, emek, hak ve adaleti önemsediklerini söyleyen TOÇ Bir- Sen Şube Başkanı Köseoğlu, demokratik sendikal mücadelelerinde milleti, ülkeyi, kamu çalışanlarını, üyelerini ve dünya mazlumlarını ön planda tuttuklarını belirtti.

Köseoğlu, hiç yılmadan ve hiç durmadan, ilkeli, kararlı, sorumlu ve onurlu bir şekilde dik durduklarına ve TOÇ Bir-Sen olarak, “Daha güçlü Türkiye, daha güçlü memur” idealleri ile ter akıttıklarına dikkat çekti.

TOÇ Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu, yetkili olarak 13. yıllarında, Bin 33 üyeye ulaştıklarını dile getirip, yine istikrar, güven ve yetkinin değişmeyen adresi olmaya devam ettiklerini söyledi. Köseoğlu, “Büyük Memur-Sen camiası ve güçlü TOÇ Bir-Sen ailesi olarak, gücümüzü sendikal ilke ve prensiplerimiz, birlik ve beraberliğimizden alıyor ve karşılıklı saygı, sevgi bilinciyle üye sayımızın artmasına çalışıyoruz” dedi.

“EMEK VE EKMEK”

Adem Köseoğlu, “TOÇ Bir-Sen olarak, duruşumuzu hiçbir şartta bozmadan, hedeflerimizi değiştirmeden, kararlılıkla tüm üyelerimizle bütünleşerek, insanımıza, çalışanlarımıza, milletimize, demokrasimize, insanca yaşayabilme standartlarının geliştirilmesine karşı sorumluluk bilincimizle 13 yıldır, aralıksız hizmet ile çalışanlarımızın desteğini aldık.  Yeni yetki dönemimizde de ben değil biz demeye devam edip, kimseyi ayrıştırmadan, büyük ve güçlü Türkiye idealinden vazgeçmeden, üye ve kamu çalışanlarımızın daha iyi şartlarda istihdam edilmeleri ile sosyal ve özlük haklarında, uluslararası standartların yakalanması için her platformda mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Uluslararası efor sarf ettiklerini belirten Köseoğlu, “Bizler hedeflerimize sorumluluk bilinciyle gece-gündüz, kolay-zor demeden, hiçbir fedakârlıktan kaçmadan, yılmadan, inancımızı diri tutarak yürümeye devam edeceğiz. Hizmet kolunda, 4/A’lı, 4/B’li, 4/C’li bütün çalışanlarımızın dertleri derdimiz, sıkıntıları sıkıntımızdır. Sendikal misyonumuz gereği ücret sendikacılığının ötesinde, sosyal mantalitesi güçlü bir hizmet sendikacılığını önemsiyoruz. Bu bağlamda, çalışanlarımızın sadece mesai içi sorunlarının yanı sıra yaşamlarını kuşatan bütün sorunlarına eğilmeye, çözümler bulmaya çabalamaktayız. Uluslararası sistem içerisinde itibarlı, öncü devlet, saygın birey, güçlü millet idealimiz için efor sarf ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 732 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.