Köseoğlu’ndan 15 Temmuz mesajı

Köseoğlu’ndan 15 Temmuz mesajı
Muğla Memur-Sen İl Başkanı ve Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu, “15 Temmuz 2016 tarihinde yeni bir destan yazdık. Geçtiğimiz bu zorlu süreçten...

Muğla Memur-Sen İl Başkanı ve Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu, “15 Temmuz 2016 tarihinde yeni bir destan yazdık. Geçtiğimiz bu zorlu süreçten birlikte ortaya koyduğumuz irade ve güçle geçtik. Kayıplar yaşadık, büyük acılar yaşadık ama boyun eğmedik” dedi.

Neval Çolak

Muğla Memur-Sen İl Başkanı ve Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Köseoğlu’nun mesajı şu şekilde:

“Gurur tablosu bir tarih, tarihi destanlarla süsleyen bir ecdadın torunları olarak ne kadar gurur duysak azdır. Bu yüce ezan sesi, dalgalanan şanlı bayrağımız için dökülen kanları vatanı kurtaran bir ecdadın torunları olarak yakın tarihte bir sınavdan geçtik. 15 Temmuz 2016 tarihinde yeni bir destan yazdık. Yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen kalkışmaya millet olarak bir olmanın, dik durmanın destanı yazıldı. Kurşunlara karşı tek vücut olan bir milletin kahramanlık hikayesi yazıldı. Maalesef içimizde sinsice yerleşen ve hain planlarını uygulamaya çalışan vatan hainlerine karşı dik duruş sergileyen bir milletin yeniden kahramanlığı yazıldı. Geçtiğimiz bu zorlu süreçten birlikte ortaya koyduğumuz irade ve güçle geçtik. Kayıplar yaşadık, büyük acılar yaşadık ama boyun eğmedik. Ecdadımıza layık olduğumuzu gösterdik. Ne mutlu ki başarı hikâyesi yazdık o gece.  O geceye imzasını atan kahraman milletimize çok şey borçluyuz. Şükranlarımızı sunuyor, gazilerimize minnet ve saygı, başta 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyor, geride kalanlara sabırlar diliyorum. Ne Mutlu Türküm diyerek, sözlerimi bitiriyor, aziz milletimize bir daha böyle anlar yaşatmamasını diliyorum.”

Bu haber toplam 462 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.