Kötekli Gençlik Festivali 15 Mayıs'ta Başlıyor

Kötekli Gençlik Festivali 15 Mayıs'ta Başlıyor
Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen Kötekli Gençlik Festivali 15 Mayıs’ta başlıyor. Dans şovlar, DJ performansları, oyunlar ve çeşitli etkinliklerin...

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen Kötekli Gençlik Festivali 15 Mayıs’ta başlıyor. Dans şovlar, DJ performansları, oyunlar ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı festival 3 gün sürecek. Festivalde pop müziğin usta ismi İlhan Şeşen’de konser verecek.

Festival ile ilgili olarak bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe’nin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile bir öğrenci kenti olduğunu belirterek, "Festivaller, öğrenci kardeşlerimizin okul ve sınav stresinden bir nebze olsun uzaklaşıp, eğlenebilecekleri sosyal ortamlardır. Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik bu tarz etkinlik ve projelere önem veriyoruz. Gençlik festivalimiz içerisinde her kesime hitap eden pek çok etkinlik yer alıyor. Öğrenci kardeşlerimizi ve halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyoruz.” dedi.

Kötekli Mahallesi pazar alanı meydanında 15 Mayıs saat: 13.00’da başlayacak ve 3 gün sürecek festival takviminde TheOzBand, DJ Cees, Gamsızlar Çetesi, Beyza Durmaz, StaircaseWit, Grup SOPA ve pop müziğin usta ismi İlhan Şeşen konserlerinin yanı sıra, dans ve DJ şovlar, boks, basketbol, langırt mini oyunları, renklerin dansı etkinliği ve kitap fuarı yer alıyor.

 

 

 

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.