KÖTEKLİ’YE YAPILACAK POLİS MERKEZİNİN YERİ BELLİ OLDU

KÖTEKLİ’YE YAPILACAK POLİS MERKEZİNİN YERİ BELLİ OLDU
SİNEM KAPLAN--Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde Karakol ve Zabıta noktalarının en kısa sürede hayata geçirilecek. Menteşe Belediyesi’nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında Kötekli’de yapılması planlanan...

SİNEM KAPLAN--Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde Karakol ve Zabıta noktalarının en kısa sürede hayata geçirilecek. Menteşe Belediyesi’nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında Kötekli’de yapılması planlanan polis merkezi için 137 ada 8 parsel sayılı arazi (C kapı yolu üzerinde) tahsis edildi.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı öğrenci yerleşkesi olan Kötekli Mahallesi’nde son dönemlerde yaşanan olaylar nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Belediyesi’nin yürüttüğü güvenlik çalışmaları kapsamında Kötekli’ye yapılacak olan karakolun yeri belli oldu.

Hizmetin daha etkin yürütülebilmesi ve yaşanacak olaylara daha hızlı müdahale edebilmek amacıyla

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Menteşe Belediyesi’nden talebi üzerine, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Menteşe Belediyesi’nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında gündeme gelen karakolun yapılacağı alan oy çokluğu ile inceleme komisyonuna havale edildi. Komisyondan gelecek sonuç sonrası Kötekli Mahallesi C Kapı mevkiinde belirlenen alanın Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1969 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.