Köyceğiz 2. El Pazarı Yoğun İlgi Gördü

Köyceğiz 2. El Pazarı Yoğun İlgi Gördü
Köyceğiz Belediyesince kadınların aile ekonomilerine destek olması amacıyla başlatılan ve uzun süredir devam eden, Köyceğiz kordon boyunca kurulan stantlarda...

Köyceğiz Belediyesince kadınların aile ekonomilerine destek olması amacıyla başlatılan ve uzun süredir devam eden, Köyceğiz kordon boyunca kurulan stantlarda gerçekleştirilen ikinci el pazarına, katılım oldukça yüksekti.

Katılımın Yüksek olduğu pazarda; İlçedeki ikinci el eşya sahipleri her ay satmak istedikleri ürünleri kullanmadıkları giysileri, el işi ve süs eşyalarını tüketicilerin beğenisine sunduğu pazarda, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisiyle yoğunluk yaşandı.

Panayır havasında geçen ve Köyceğiz Kordonu’nda gerçekleştirilen pazar; yöre halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu. Pazarda ev hanımları aile bütçesine katkı sağlama imkanı bulurken, sergilenen el ürünleri ve çeşitli eserler sanatseverlerin beğenisine sundu.

Başkan Ceylan, sosyal ve kültürel etkinliklerle Sakin Şehir Köyceğiz’in adını duyurmaya devam edeceklerini belirterek, ilçede kurulan pazarlara yoğun ilgi gösterilmesini memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Başkan Ceylan;” Belediyemizin ikinci eşyaları tüketiciyle buluşturduğu 2. El Pazarı adeta panayır havasında geçiyor. Etkinlikte ikinci el eşya sahipleri ve Sivil Toplum Kuruluşları her ayın son pazar günü kurulan ve yerli, yabancı misafirlerin ilgisini çeken pazarda ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Pazar için bölgemize gelen vatandaşlar aynı zamanda eşsiz güzellikteki Sakin Şehir Köyceğiz’imizi görme fırsatı buluyor ve Hanımların yaptığı yiyecekler, yöresel ürünler ve el emeği ile yapılan aksesuarlar, ikinci el kitaplar, evde atıl bulunan ikinci el eşyalar pazarda ekonomiye değer olarak geri dönüyor.”diye konuştu.

Bu haber toplam 3982 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.