Köyceğiz Belediyesi’nden İftar Programı

Köyceğiz Belediyesi’nden İftar Programı
Köyceğiz Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. İftar programında şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlarla bir araya geldi.Köyceğiz Kulak Mesire alanında düzenlenen iftar programına Muğla Valisi Esengül Civelek, , Köyceğiz...

Köyceğiz Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. İftar programında şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Köyceğiz Kulak Mesire alanında düzenlenen iftar programına Muğla Valisi Esengül Civelek, , Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, il ve ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında konuşan Vali Civelek, “Toplumsal yapımızın, toplumsal dayanışmamızın, paylaşımımızın, yardımlaşmamızın güçlenmesine ve güçlendirilmesine vesile olan şefkat, merhamet, sevgi, hoşgörü duygularımızı pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi sağlayan mübarek ramazan ayının milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

Vali Civelek “Bu akşamki iftar programında çok değerli şehit yakını ve gazilerimizle bir aradayız. Bu vesileyle başta Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte vatan için, bayrak için, millet için, devlet için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla, saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.” diye konuştu.

İftar programı sonrası Vali Civelek ve beraberindekiler Köyceğiz Belediyesince Köyceğiz Gölü kıyısına kurulan yöresel ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.