Köyceğiz Belediyesi’ndendezenfekte çalışması

Köyceğiz Belediyesi’ndendezenfekte çalışması
Köyceğiz Belediyesi ekipleri, hizmet binası, kamu kurumları ve toplu yaşam merkezlerini Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaları kapsamında dezenfekte...

Köyceğiz Belediyesi ekipleri, hizmet binası, kamu kurumları ve toplu yaşam merkezlerini Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaları kapsamında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Köyceğiz Belediyesi ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında hizmet binası, kamu kurumları ve toplu yaşam merkezlerinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı tehdit eden geçtiğimiz günlerde de Türkiye'de görülen Korona Virüse karşı Köyceğiz Belediyesi önlemlerini ve hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı. Köyceğiz Belediyesi hizmet binasının tamamı, odalar, koridorlar ve lavaboların yanı sıra musluklar, merdivenler, tuvaletler ve kapı kulpları gibi temasın yoğun olduğu yerler dezenfekte edildi.

Köyceğiz Belediyesi ekipleri; Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Köyceğiz Adliyesi, Köyceğiz toplu yaşam merkezlerinde belediye ekipleri tarafındandezenfekte çalışmalarına devam ediliyor.

Bu haber toplam 1928 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.