Köyceğiz Belediyespor rakibini mağlup etti

Köyceğiz Belediyespor rakibini mağlup etti
Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı 7 şubat Pazar günü kendi sahasında İstanbul Üniversitesi SP’yi konuk etti. Köyceğiz Belediyespor, konuk ekibi 31-28’lik skor ile mağlup ederek evinden mutlu ayrıldı. Köyceğiz Belediyespor...

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı 7 şubat Pazar günü kendi sahasında İstanbul Üniversitesi SP’yi konuk etti. Köyceğiz Belediyespor, konuk ekibi 31-28’lik skor ile mağlup ederek evinden mutlu ayrıldı. Köyceğiz Belediyespor Antrenörü Mehmet Deniz, “Hedef maçlarımzdan biriydi. Alınan sonuçtan mutluyuz” dedi.

Sinem Korkmaz

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor, 7 Şubat Pazar günü İstanbul Üniversitesi SP’yi konuk etti. Mücade dolu karşılaşmada üstünlük sağlayan Köyceğiz Belediyespor, rakip takımı 31-28’lik skor ile mağlup etti. Takım antrenörü Mehmet Deniz ise alınan sonuçtan memnun olduklarını belirtti.

Köyceğiz Belediyespor Antrenörü Mehmet Deniz, “Şunu söylemeliyim ki , kazanmamız gerek bir maçtı. Hedef maçlarımzdan biriydi. Alınan sonuçtan mutluyuz.  Türkiye kupasından geldiğimiz için takım biraz yorgundu. Bir oyuncumuzuda başka takıma transfer ettik. Amacımız maçı almaktı, öyle de oldu. Önümüzde ki hafta Beykoz belediyespor ile karşılaşacağız. Önümüzdeki hedefimiz oradan da evimize mutlu dönmek. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 221 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.