Köyceğiz Belediyespor sahadan galip ayrıldı

Köyceğiz Belediyespor sahadan galip ayrıldı
Hentbol Erkekler Süper Lig'de Köyceğiz Belediyespor, MYK Hentbol Spor Kulübü’nü konuk etti. İlk yarıyı üstünlük sağlayarak 20-17 tamamlayan Köyceğiz Belediyespor, ikinci yarıda da üstünlüğünü devam ettirerek konuk ekibi...

Hentbol Erkekler Süper Lig'de Köyceğiz Belediyespor, MYK Hentbol Spor Kulübü’nü konuk etti. İlk yarıyı üstünlük sağlayarak 20-17 tamamlayan Köyceğiz Belediyespor, ikinci yarıda da üstünlüğünü devam ettirerek konuk ekibi 39-30’luk skor ile mağlup etti.

Sinem Korkmaz

Köyceğiz Belediyespor, MYK Hentbol Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig’de 9. Haftanın erteleme müsabakası 24 Ocak Pazar günü Menteşe spor salonunda yapıldı. İlk yarıyı 20-17’lik skorla önde bitiren Köyceğiz Belediyespor, ikinci yarıda da başarı göstererek konuk ekibi 39-30’luk skorla yenerek kendi sahasından galip ayrıldı.

Galibiyetle biten Müsabaka öncesi Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı Kulüp Sorumlusu Nadi Pirci ve takım antrenörü Mehmet Deniz açıklamalarda bulundu.

“İYİ BİR ZİRVEYİ YAKALAMIŞ DURUMDAYIZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada, “Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı, bu yıl bizi Erkekler Süper Ligi’nde temsil ediyor. Bir ilde Hentbol branşında yaşanabilecek iyi bir zirveyi yakalamış durumdayız. Muğla’mız bu yıl 8 takımla Süper Lig’de temsil edilmekte. Bu takımımızın çoğunluğu Muğlalı oyunculardan oluşuyor. Bu bizim için çok büyük bir anlam taşıyor. Hem alt yapının güçlü olması hem de ilimizde Hentbolun gelişimi açısından önemli. Uzun yıllardan Hentbol, ilimizde başarıyla temsil edilmekte. Seyircili ortamlarla buluşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Muğla tarım ve turizmin yanında da spor kenti. Muğla’nın spor kenti olarak marka kenti yapmak yolunda mücadelelerimiz devam ediyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, futbolcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“İYİ BİR ŞEKİLDE İLERLİYORUZ”

Alınan destekler sayesinde takımın daha iyi yerlere geleceğini söyleyen Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı  Kulüp Sorumlusu Nadi Pirci, “ Bizim en büyük sıkıntımız, Hentbolun Muğla’da duyurulmaması. Süper Lig’de mücadele ediyoruz ama maalesef adımızı duyurmak konusunda yetersiz kalıyoruz. Yaklaşık 6 sezondur hentbolda Köyceğiz’i temsil ediyoruz. Önce yükselme gurubu, 2. Lig ve ardından 1. Lig ve bu sene de 12 takımın oluşturduğu içinde köklü kulüplerin olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. 7. Sıradayız. Amacımız bu sene hem hentbol branşını kalıcı olarak devam ettirmek ve ilk 8 de yer almak.   İyi bir şekilde ilerliyoruz. Ligde kalmak istiyoruz. Bunun için de mücadele ediyoruz. Muğlalılardan aldığımız destekler sayesinde daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

“ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ”

Takımın Atrenörü Mehmet Deniz ise, “Sezona iyi başladık, iyi de gidiyorduk ama pandemi hepimizi kötü etkiledi. 7-8 futbolcumuz Covid-19 atlattı. Biraz düşüşe geçtik ama kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz.  Türkiye Kupasına katılıp, oradan da derece alıp tekrar 2. Yarı lige dönmek istiyoruz” dedi.

Muğlalı oyuncular Behçet Çimen ve Burak Dağcı, her maçtan galip ayrılmak istediklerini ve takımı daha üst yerlerde görmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.