Köyceğiz Kapalı Spor Salonundaki ilk maç

Köyceğiz Kapalı Spor Salonundaki ilk maç
Köyceğiz Kapalı Spor Salonunun yapımının tamamlanmasının ardından ilk maç Köyceğiz Belediye Spor - Beşiktaş Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi arasında gerçekleşti.Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapımı tamamlanan Köyceğiz...

Köyceğiz Kapalı Spor Salonunun yapımının tamamlanmasının ardından ilk maç Köyceğiz Belediye Spor - Beşiktaş Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi arasında gerçekleşti.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapımı tamamlanan Köyceğiz Kapalı Spor Salonunda ilk maç heyecanı yaşandı.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Spor - Beşiktaş Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi müsabakasını yapımı tamamlanan Köyceğiz Kapalı Spor Salonunda,  CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve kurum amirleri ile birlikte izledi.

Maç öncesi misafir takım Beşiktaş hentbol takımına ve Köyceğiz Belediye Spor hentbol takımına başarılar dileyen Dolu, “Hentbol Ligimize böyle değerli bir eserle hizmet etmekten oldukça mutluyuz, gayet güzel ve çekişmeli bir mücadele oldu, kazanan Beşiktaş Hentbol Takımını ve Centilmence Mücadele eden Köyceğiz Belediye Spor Hentbol Takımımızı tebrik ederim” dedi.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.