KÖYCEĞİZ KAUNOS ALTIN ASLAN FİLM FESTİVALİ'Nİ BEKLİYOR

KÖYCEĞİZ KAUNOS ALTIN ASLAN FİLM FESTİVALİ'Nİ BEKLİYOR
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kaunos Altın Aslan Film Festivalinin bu yıl 10'uncusu düzenlenecek.Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT, Köyceğiz Belediyesi,...

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kaunos Altın Aslan Film Festivalinin bu yıl 10'uncusu düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT, Köyceğiz Belediyesi, Kültürler Arası İşbirliği ve Diyalog Derneği tarafından 22 Ağustos - 25 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “10. Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali” hazırlıkları tamamlandı.

Gelecek nesillere, kalıcı ve anlamlı şeyler aktarabilmenin en güzel yolunun sanat olduğunu ifade eden Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan; ‘Sinemayla, çok daha geniş kitlelere ulaşabilmeniz mümkün oluyor. Biz de, bu görev bilinciyle Köyceğiz Belediyesi olarak, 2001 yılında “ Sinema Günleri ” diye başladığımız daha sonra “ Ulusal Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Film Festivali “ olarak devam eden etkinliklerde Türk Sinema Sanatının halka sevdirilmesi açısından büyük başarı kaydettik, sinemaya gönül veren, sinemayı seven tüm insanlarımızı Festivalimize davet ediyorum’’ diye konuştu.

Bu yıl 10.su düzenlenecek festivalin konukları ise Türk Sinemasının ünlü jönü Salih Güney, Oya Aydoğan ve usta yönetmen Orhan Oğuz,

Açılış galasında ünlü Rock grubu Gece Yolcularının konser vereceği, Festivalde Biray Dalkıran’ın Seni Seviyorum Adamım, Kürşat Kızbaz’ın Yunus Emre Aşkın Sesi, Aytaç Ağırlar’ın İncir Reçeli 2, Müfit Can Saçıntı’nın Mandıra Filozofu serisi ve senaristliğini yaptığı Leyla ile Mecnun dizisi ile gönüllerde taht kuran Burak Aksak’ın Bana Masal Anlatma filmleri yer alıyor.

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.