Köyceğiz Sosyal Hizmetlerden etkinlik

Köyceğiz Sosyal Hizmetlerden etkinlik
Haber MerkeziKöyceğiz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce sosyal ve ekonomik destek, okul destek projesi ve koruyucu aile hizmeti kapsamında yer alan çocuk...

Haber Merkezi

Köyceğiz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce sosyal ve ekonomik destek, okul destek projesi ve koruyucu aile hizmeti kapsamında yer alan çocuk ve ailelerin katılımı ile kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur, Köyceğiz Belediyesi Başkan Vekili Neriman Palancıoğlu, Köyceğiz Belediyesi Başkan Yardımcısı Huriye Duran, Köyceğiz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Havva Demir Mor ve Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları katıldı.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanan masa ve sandalye düzeni ile gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Seyfi Bozçelik, koruyucu aile ve sosyal ekonomik destek hizmetlerinin önemi, yaygınlaştırılması için neler yapılması gerektiği, bu hususta ailelere düşen görevler ve aileler ile kurum çalışanları arasındaki iletişimin güçlendirilmesi konularına dikkat çekti.

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.