Köyceğiz Zabıta ekipleri 7/24 vatandaşın yardımına koşuyor

Köyceğiz Zabıta ekipleri 7/24 vatandaşın yardımına koşuyor
Vefa Sosyal Destek Grubu saha ekiplerinden Köyceğiz Belediyesi Zabıta ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşların 7/24 yardımına koşuyor.112,...

Vefa Sosyal Destek Grubu saha ekiplerinden Köyceğiz Belediyesi Zabıta ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşların 7/24 yardımına koşuyor.112, 155 ve 156’ya gelen çağrılar doğrultusunda talepler değerlendirilerek vatandaşların maaş veya banka işlemleri ile ilgili talepler alınarak evlerine teslim ediliyor.

Köyceğiz Belediyesi Zabıta Ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. 112, 155 ve 156’ya gelen çağrılar doğrultusunda talepler değerlendirilerek vatandaşların maaş veya banka işlemleri ile ilgili talepler alınarak evlerine teslim ediliyor. 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların zorunlu ihtiyaçları için 112, 155 ve 156’yı arayarak Vefa Sosyal Destek Grubuna müracaat etmeleri yeterli oluyor. Köyceğiz Belediyesi Zabıta Ekipleri; “Bu kritik süreçte ricamız 65 yaş üstü büyüklerimiz ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız dışarı çıkma yasağına harfiyen uysunlar, diğer vatandaşlarımız da zorunlu ihtiyaçlar dışında evlerinden çıkmasınlar. Unutmayalım ki son derece ciddi ve ölümcül bir virüsle karşı karşıyayız. Ancak alacağımız tedbirler daima Coronavirüsten büyük olacaktır. Vatandaşlarımızın alınan kararlar ve uyulması istenen kurallara riayet ederek bizlere destek olmaları bu süreçte çalışmalarımıza güç verecektir. Daima vatandaşımızın yanında ve hizmetindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 1955 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.