KÖYCEĞİZ’DE AŞILAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KÖYCEĞİZ’DE AŞILAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından  isteyen vatandaşlara randevu şartı aranmaksızın Sinovac aşısı uygulandı.Köyceğiz’de Coronavirüs salgınına karşı en etkili tedbir olarak...

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından  isteyen vatandaşlara randevu şartı aranmaksızın Sinovac aşısı uygulandı.

Köyceğiz’de Coronavirüs salgınına karşı en etkili tedbir olarak önerilen Aşı Uygulaması, Kaymakamlık binası önünde İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından  isteyen vatandaşlara randevu şartı aranmaksızın Sinovac aşısı uygulandı.

Köyceğiz Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bilim Kurulumuz tarafından Coronavirüs salgınına karşı en etkili tedbir olarak önerilen Aşı Uygulaması, Kaymakamlık binamızın önünde İlçe Sağlık Müdürlüğümüz  ekipleri tarafından  isteyen vatandaşlarımıza randevu şartı aranmaksızın Sinovac aşısı uygulandı. İlçe Sağlık Müdürlüğü binamızda ve Otmanlar Mahallemizde kurulacak olan Mobil Sağlık Aracı ile devam edecek uygulamaya aşı hakkı olan tüm vatandaşlarımız başvurabilirler.”

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.