Köyceğiz'de çilek üretimi devam ediyor

Köyceğiz'de çilek üretimi devam ediyor
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaklaşık 129 dekar arazide başta kadın girişimcilerin olduğu, 72 çiftçi tarafından gerçekleştirilen çilek üretimi devam ediyor.İlçe genelinde, özelikle Beyobası, Pınar, Köyceğiz ve Kavakarası...

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaklaşık 129 dekar arazide başta kadın girişimcilerin olduğu, 72 çiftçi tarafından gerçekleştirilen çilek üretimi devam ediyor.

İlçe genelinde, özelikle Beyobası, Pınar, Köyceğiz ve Kavakarası mahallerinde Köyceğiz Kaymakamlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğünün destekleri ile yaklaşık 129 dekar arazide, başta kadın girişimcilerin olduğu, 72 çiftçi tarafından çilek üretimi devam ediyor.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Tarım Orman Müdürü Eşref Arslan ve Ziraat Mühendisi Hulusi Atasoy ile birlikte çilek üretimi gerçekleştiren kadın girişimcilerden Meral Uysal ve Nurten Keskin'i ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı. Kadın girişimcilerin yaptığı çalışmalardan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Köyceğiz Kaymakamı Dolu, artık çileğiyle de tanınan bir Köyceğiz olacağını söyleyerek kadın girişimcilere teşekkür etti.

Bu haber toplam 797 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.