Köyceğiz’de denetimler devam ediyor

Köyceğiz’de denetimler devam ediyor
4 Mart 2021 tarihi ile uygulanmaya başlayan “Dinamik Denetleme Süreci” Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu tarafından Köyceğiz’de ki tüm kamu Kurumlarının ve odalarının temsilcileri ile birlikte başladı.İlçe merkezinde “Kontrollü...

4 Mart 2021 tarihi ile uygulanmaya başlayan “Dinamik Denetleme Süreci” Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu tarafından Köyceğiz’de ki tüm kamu Kurumlarının ve odalarının temsilcileri ile birlikte başladı.

İlçe merkezinde “Kontrollü Normalleşme Süreci” sırasında  alınan tedbirleri denetleyen Kaymakam Dolu, denetim sürecinde esnaflarla ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Normalleşme sürecinde kurallara uymanın daha da önemli olduğunu hatırlatan Dolu, “Hep birlikte bugüne kadar mücadele ettik, şimdi daha sıkı bir şekilde Coronavirüse karşı mücadele ederek bu mücadeleyi kazanmalıyız. Denetim faaliyetlerimiz yine hız kesmeden devam edecek, artık tüm kamu görevlileri ve meslek odalarımızda saha da  bizlere yardımcı olacak.

Maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet edilmesini hatırlatan Kaymakam Dolu, “Sağlığımız için hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah birlikte başaracağız” dedi.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.