Köyceğiz’e yeni proje destekleri konuşuldu

Köyceğiz’e yeni proje destekleri konuşuldu
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek ‘Sakin Şehir Köyceğiz’ ile ilgili yatırımların son durumunu değerlendirdi. Ziyarette,...

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek ‘Sakin Şehir Köyceğiz’ ile ilgili yatırımların son durumunu değerlendirdi. Ziyarette, TOKİ Projeleri, üniversite talepleri, yeni tahsisler, araç ve donanım hibe konularında destek verildi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Ceylan, “2021 Yılı yatırımlarımızın başında Köyceğiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletilen yatırım projelerinden; Toparlar Mahallemizde TOKİ tarafından 4 bin 500 metrekarelik alana üniversite yapılacak olup, onaylanmıştır. Yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanmış olup, Toparlar Mahallesinde, Toparlar Şelalesi giriş kısmında 112 dönümlük arazi içerisine Millet Bahçesi Projesi, TOKİ tarafından yapımına başlanmıştır. Ayrıca Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından pikap, 12 tonluk çöp toplama aracı ve 100 adet çöp konteyneri hibe edilmiştir. İç İşleri Bakanlığına iletilen İlçemizin hükümet konağı projesi onaylanmış olup TOKİ tarafından yapımına başlanacaktır. Ayrıca Köyceğiz TOKİ evleri de bunların içerisinde olup, yapımına başlanacaktır. Bize destek olan İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu ‘ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Köyceğiz halkına hayırlı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.