Köyceğiz’in altın kızları Milli takım kampında

Köyceğiz’in altın kızları Milli takım kampında
Köyceğiz Belediyespor bayan güreş takımı sporcularından U15 ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonu Selvi İlyasoğlu ve Minikler ve U15 Türkiye 3’ncüsü Lavinya...

Köyceğiz Belediyespor bayan güreş takımı sporcularından U15 ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonu Selvi İlyasoğlu ve Minikler ve U15 Türkiye 3’ncüsü Lavinya Kazancıoğlu, 01-15 Ekim tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan U15 Yıldızlar, Gençler Milli takımı kampına davet edildi.

Spor Servisi

2019 Türkiye şampiyonalarında sergiledikleri başarılı performanslarıyla göz dolduran Köyceğiz Belediyespor bayan güreş takımı sporcularından U15 ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonu Selvi İlyasoğlu ve Minikler ve U15 Türkiye 3’ncüsü Lavinya Kazancıoğlu, 01-15 Ekim tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan U15 Yıldızlar, Gençler Milli takımı kampına davet edildi.

Elde edilen başarının Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan sayesinde olduğunu vurgulayan Antrenör Elis Yıldız, “Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Bize her zaman destek verip yanımızda olduğu için sonsuz teşekkür ederiz. Şimdi yeni dönem çalışmaları başladı hedef her zaman bir önceki başarının iki katı. Köyceğiz’imizi zirvelerde temsil etmeye devam edeceğiz. Ayrıca 2019 Türkiye şampiyonalarında sergiledikleri başarılı performanslarıyla dereceye girip milli takım kampına girmeye hak kazan sporcularıma da başarılar dilerim " dedi.

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.