Köyceğiz’in gururu oldu

Köyceğiz’in gururu oldu
Köyceğiz Belediyespor Güreş branşında bayanlarda ilk kez yapılan okullar arası şampiyona da  başarıyı yakaladı. Şampiyonada Muğla’yı temsil eden...

Köyceğiz Belediyespor Güreş branşında bayanlarda ilk kez yapılan okullar arası şampiyona da  başarıyı yakaladı. Şampiyonada Muğla’yı temsil eden Lavinya Kazancıoğlu Türkiye üçüncüsü oldu.

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı’nın katılım sağladığı Tokat ilinde organize edilen "Ortaokullar arası Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonasında" Muğla Köyceğiz Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Lavinya Kazancıoğlu Türkiye üçüncüsü oldu.

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı antrenörü Elis Yıldız, “Güreşçilerimden Lavinya Kazancıoğlu’nun elde etmiş olduğu bu başarı bizleri onurlandırmıştır.Umarım bundan sonrada Köyceğiz’imizin çocuklarından daha nice başarılı dereceler elde şansı doğar.Sporcu dostu ve sporcuların en büyük destekçisi olan Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın bizlere sağladığı imkânlar ve verdiği desteklerden dolayı; Başkan’ımız Kamil Ceylan’a bir kez daha teşekkürlerimizi sunarak, daha çok başarılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1733 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.