Köyceğiz’in Yardım Aracı Elazığ’a Ulaştı

Köyceğiz’in Yardım Aracı Elazığ’a Ulaştı
Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz mahalle sakinleri tarafından toplanan yardım malzemeleri Elazığ’a ulaştı.41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ...

Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz mahalle sakinleri tarafından toplanan yardım malzemeleri Elazığ’a ulaştı.

41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ ve Malatya depreminin yaralarını sarmak için Köyceğiz Belediyesi “Deprem felaketinden dolayı mağdur olan vatandaşlarımız için yardım kampanyası” çağrısı yaptı.

Köyceğiz’in Yardım Aracı Elazığ’a Ulaştı

Elazığ ve çevre illerde yaşanan depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlatan Yapılan çağrıya Köyceğizlilerden kısa sürede cevap geldi.

6,8 şiddetindeki meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlatan Köyceğiz Belediyesi’nin, “Elazığ ve Malatya yanınızdayız” sloganıyla hazırlanan yardımaracı Elazığ’a ulaştı.

Kısa bir sürede önemli bir insani yardım malzemesi toplandığını ifade eden Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Deprem nedeniyle Elazığ ve çevre illerde büyük acılar yaşanıyor. İlçemiz Köyceğiz, bu duruma büyük bir hassasiyet gösterdi. Kısa bir sürede önemli bir insani yardım malzemesi toplandı. Verdikleri destekten dolayı yürekten tebrik ediyorum. Gelen malzemelerin bir an önce deprem bölgesine ulaştırılması için büyük bir caba harcayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.