Köyceğizli hentbolcular Süper Lig’de

Köyceğizli hentbolcular Süper Lig’de
Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı gösterdiği üstün performansla Süper Lig’e yükselmeyi başardı. 2020-2021 sezonunda mücadelesini Süper Lig’de...

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı gösterdiği üstün performansla Süper Lig’e yükselmeyi başardı. 2020-2021 sezonunda mücadelesini Süper Lig’de sürdürecek olan Köyceğiz Belediyesi Hentbol takımı,  lige tutunabilmek için destek bekliyor.

Sinem Korkmaz

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, önemli bir başarıya imza atarak, Süper Lig’e yükseldi. 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan Köyceğiz Hentbol takımı, bu başarısını sürdürebilmek için sponsor desteği bekliyor.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın destekleriyle takımın bu aşamaya geldiğini ifade eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takım Sorumlusu M.Nadi Pirci, “Küçük bir ilçe olarak, büyük takımlar ile mücadele edeceğiz ancak maddi olarak zorlanıyoruz” dedi.

Başarılarının kamuoyunda gündeme gelmediğini de söylen M.Nadi Pirci, “Başarımız kamuoyunda çok fazla gündeme gelmedi. Küçük bir ilçe olarak büyük bir başarıya imza attık. Şuan Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın destekleri ile mücadelemize devam ediyoruz. Bu sene maçlarımız TRT’de yayınlanacak. Beşiktaş, Göztepe, Rize Güneyspor, Ankara Başkent Spor Kulübü, Süper Toto Spor Kulübü gibi büyük takımlarla karşılaşacağız. Muğla iline hentbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Kadromuzu buna göre şekillendireceğiz. Kadromuz bünyesinde Milli sporcu transferlerimiz de bulunmakta. Biz takımımız için cüzi rakamlarla destek, sponsor bekliyoruz. Bu çıktığımız başarı yolunda gerçek anlamda desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.