Köyceğizli Kaymakam’ın Örnek Davranışı

Köyceğizli Kaymakam’ın Örnek Davranışı
Neval Çolak- Köyceğizli Kaymakam Nursel Özdemir görev yaptığı Ordu’nun Gülbelen Mahallesi’nde engelli Salih Belen için yaptırdığı durakla gönülleri...

Neval Çolak- Köyceğizli Kaymakam Nursel Özdemir görev yaptığı Ordu’nun Gülbelen Mahallesi’nde engelli Salih Belen için yaptırdığı durakla gönülleri fethetti. Özdemir’in yaptırdığı engelli birey için özel bekleme durağı sosyal medyada büyük destek gördü.

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinin Köyceğizli kadın Kaymakamı Nursel Özdemir, bir gencin yağmurun altında yoldan geçen araçlara el salladığını gördü. Özdemir, engelli olduğunu öğrendiği Salih Belen'in yağmur ve kara aldırış etmeden yol kenarında araçlara el salladığını öğrendi. Bunun üzerine Kaymakam Özdemir, Salih için özel bir bekleme durağı yaptırarak herkesin gönlünü kazandı. Kaymakamın bu davranışı, büyük takdir toplarken sosyal medyada büyük destek gördü.

Daha sonra Salih Belen’le, durakta oturup bir süre sohbet eden Kaymakam Özdemir, yoldan geçen araçlara onunla birlikte el salladı. Köyceğizli Kaymakamın bu davranışı Muğla’dan da büyük takdir topladı.

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.