Kriz Dönemlerinde Şirket Yönetimi Semineri

Kriz Dönemlerinde Şirket Yönetimi Semineri
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üyelerine yönelik eğitim çalışmalarına yönelik“Kriz Dönemlerinde Şirket Yönetimi” konulu seminer düzenlendi....

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üyelerine yönelik eğitim çalışmalarına yönelik“Kriz Dönemlerinde Şirket Yönetimi” konulu seminer düzenlendi. Üyelere yönelik düzenlenen eğitim çalışması MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

MUTSO, üyelerine yönelik eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. TÜREV Danışmanlık işbirliğinde düzenlenen seminer MUTSO hizmet binasında MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Öcal ve Mehmet Çahan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan ve oda üyelerinin katılımı ile yapıldı.

“Kriz Dönemlerinde Şirket Yönetimi” konulu seminerin açılış konuşmasını yapan MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Öcal; “Bu seminer kriz dönemlerinde şirketlerimizin yaşadıkları panik havasını kontrol edebilmek, krizlerin sürpriz olmasını engellemek, krize hazırlıksız yakalanmamak ve kriz dönemlerinde soğukkanlı bir yönetim anlayışı sergilemek amacıyla, şirket yönetimlerinin yapması ve yapmaması gerekenler konusunda bilinçlendirme yapmak amacına yönelik olarak tasarlanmıştır. Bu seminer ile katılımcılarımızın, öncelikle neyin kriz olduğunu, kriz olarak kabul edilecek olayların neler olduğunu yani krizi teşhis etmeyi aktarmayı hedefliyoruz. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin talepleri bizler için son derece önemli. Kendi işletmeleriniz ya da sektörlerinize yönelik sorun ve sıkıntılarınızın çözümü noktasında çalışanlarınız ya da yöneticileriniz için ihtiyaç duyduğunuz eğitimleri, her zaman için Odamız eğitim birimine iletebilir ve gerekli eğitimleri talep edebilirsiniz.” Şeklinde konuştu.

Öcal’ın konuşmasının ardından TÜREV Danışmanlık Stratejik Yapılandırma Danışmanı Bülent Orta, kriz dönemlerinde şirketlerin krizi ne şekilde yönetmeleri gerektiğini içeren sunumunu gerçekleştirdi.

Neval ÇOLAK

Bu haber toplam 1002 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.