Kronik rahatsızlığı bulunan anne virüse yenildi

Kronik rahatsızlığı bulunan anne virüse yenildi
Milas’a  bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Güler Yıldız, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını...

Milas’a  bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Güler Yıldız, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mahallede sevilen, sayılan bir isim olan Güler Yıldız’ın vefatı büyük üzüntü yaşattı.

Milas’a bağlı Akkovanlık Mahallesi’ne yaşayan evli ve 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Güler Yıldız, bir süre önce karaciğer rahatsızlığı nedeniyle ilaç tedavisi görüyordu. Geçtiğimiz ay Kovid-19’a yakalanan Yıldız, hastanede tedavi altına alındı.

Güler Yıldız, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki bir aylık tedavi sürecinin ardından doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama gözlerini yumdu. Anne Yıldız’ın ölümü, ailesini, yakınlarını, sevenlerini ve mahalleliyi yasa boğdu.

Yıldız’ın naaşı, Milas’a bağlı Akkovanlık Mahalle Mezarlığı’na getirilerek, gözyaşları eşliğinde ve Kovid-19 tedbirleri altında toprağa verildi.

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.