Kuaför ve Berberlere Hepatitler Eğitimi Verilecek

Kuaför ve Berberlere Hepatitler Eğitimi Verilecek
Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü, ‘Türkiye Viral Hepatit Önleme ve Kontrol Programı’ kapsamında kuaför, berber ve güzellik salonlarında çalışanları...

Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü, ‘Türkiye Viral Hepatit Önleme ve Kontrol Programı’ kapsamında kuaför, berber ve güzellik salonlarında çalışanları eğitime çağırıyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çağrıda kuaför, berber ve güzellik salonlarının viral hepatitler konusunda bilgi düzeylerinin ve farkındalıklarının arttırılmasının hedeflendiği belirtilerek bu konuda talep gelmesi durumunda bulaşıcı hastalıklar hakkında eğitim verileceği bildirildi.

Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü, kuaför, berber ve güzellik salonlarında çalışanları Türkiye Viral Hepatit Önleme ve Kontrol Programı’ kapsamında eğitime davet ediyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çağrıda viral hepatitler konusunda bilgi düzeylerinin ve farkındalıklarının arttırılması hedefleniyor. Bu konuda talep gelmesi durumunda bulaşıcı hastalıklar hakkında eğitim verileceği bildirildi.

Öte yandan Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Milas Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen bir yazıyla ilgili oda üyelerinin hepatitler ve bulaşıcı hastalıklar konusunda düzenlenecek eğitimlere katılmaları istendi. Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) da ilgili üyelerine, hepatitler ve bulaşıcı hastalıklar hakkında bilgilenmek istemeleri durumunda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından eğitimler düzenleneceğini bildirdi ve düzenlenecek eğitimlere katılmalarını istedi.

Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.