Küçük çocuğa öldüresiye dayak!

Bilecik'te oynanan Amatör Lig maçı sonrası yaşanan olaylarda 14 kişi yaralanmıştı. Söğütspor taraftarının 14 yaşında çocuğu ölesiye dövdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Baba Fahri Akan şüphelilerin oğlunun dişlerini kırdığını belirterek bayıltana kadar dövdüğünü açıkladı.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde Söğütspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor, dün karşı karşıya geldi. Yaşanan olaylarda 14 kişi yaralanmıştı.

KÜÇÜCÜK ÇOCUĞU ÖLDÜRESİYE DÖVMÜŞLER

Yaşanan olaylarda 14 yaşındaki Hüseyin Taha Akan'ın dövüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kendini kovalayan şüphelilerden kaçan Hüseyin Taha Akan'ın, Ertuğrul Gazi Türbesi'nde bir kafeteryaya sığınması, ardından kendisini kovalayan taraftaların kafeterya girerek çocuğu feci şekilde dövdüğü görülüyor.

'DİŞLERİNİ KIRIYORLAR...'

Baba Fahri Akan, yaşanan olaylar sonrasında yaptığı açıklamada, 14 yaşındaki çocuğunun olaylarla hiçbir alakası olmadığı halde kovalandığını belirterek "20-25 kişilik Osmaneli teknik direktörü, futbolcular ve taraftarları ve bunlar kamera kayıtlarıyla bellidir çocuğumu öldürülesiye dövüyorlar.

Çocuğumun dudaklarını patlatıyorlar, dişlerini döküyorlar, dişlerini kırıyorlar, gözü mor, kafasında şişlikler var. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar var, çocuğumu öldüresiye dövüyorlar ve bayıltıp bırakıyorlar. Çocuğumun çok şükür şu an sağlık durumu iyi, yalnız psikolojisi bozuk. Çocuk evden dışarı çıkmak istemiyor. Biz de olaylardan hoşnut değiliz, bizim tek isteğimiz suçlular cezalarını çeksin. Mülki amirlerimizden, emniyet amirlerimizden özellikle Bilecik Emniyet Müdürü ve Valimizden bu olayla ilgilenmesini istiyorum." dedi. Baba Akan çocuğuna saldıranların cezasız kalmamasını istedi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.