Kuden Kahve' den Basketbola Destek

Kuden Kahve' den Basketbola Destek
SİNEM KARAKAYA- Muğla Ormanspor Akademi U-14 Basketbol Takımı’nın yeni sezon forma sponsoru, meşhur Kuru Kahve ve Baharat firması 'Kuden Kahve' oldu.Geçtiğimiz...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Ormanspor Akademi U-14 Basketbol Takımı’nın yeni sezon forma sponsoru, meşhur Kuru Kahve ve Baharat firması 'Kuden Kahve' oldu.

Kuden Kahve' den Basketbola Destek

Geçtiğimiz ay düzenlenen Spor Haftası etkinliklerinde Basketbol Turnuvası Şampiyonluk Kupasını kaldıran ve yeni sezon maçlarındaki başarısıyla adını tüm bölgede duyurmayı başaran Muğla Ormanspor Akademi'ye bir destek de Muğla'lı işletmeci Hamdi Kuden'den geldi.

Antrenör Tuğberk Maviş ve ekibinin çalıştırdığı şampiyon U-14 takımına forma sponsorluk desteği veren Kuden Kahve işletme sahibi Hamdi Kuden; “ Muğla Ormanspor Akademi, profesyonel kadrosu ve özverili çalışmalarıyla bölgenin en iddialı takımlarını yetiştiriyor. Çocuklarımızın lig'de çizdiği başarılı tablo hepimizi gururlandırıyor. Kuden Kahve olarak yeni sezonda sporcularımızın yanında olmak ve onlara destek vermek istedik. Bu katkıyı sağlayabilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Amacımız spora ve sporcuya destek anlamında iyi bir örnek teşkil etmek” dedi.

Bu haber toplam 989 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.