Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Altunel, Muğla’da İncelemelerde Bulundu

Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Altunel, Muğla’da İncelemelerde Bulundu
SİNEM KARAKAYA- Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Altunel bir dizi incelemelerde bulunmak için...

SİNEM KARAKAYA- Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Altunel bir dizi incelemelerde bulunmak için Muğla’ya geldi. Genel Müdür Yardımcı Ali Rıza Altunel’e 2 günlük programında Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Bingöl eşlik etti.

İlk ziyaretini Muğla Müzesine gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Altunel, müzeyi gezerek çalışanlarla görüş alışverişi yaptı. Daha sonra ziyaretini Marmaris Kalesi’ne gerçekleştirdi. Marmaris Kalesi’nde incelemeler yapıp müze müdüründen bilgiler aldı. Marmaris Kalesi’nin ardından Datça Knidos Antik Kenti geçerek Ören Yeri kazı alanlarını inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Altunel, Kazı Başkanı Ertekin Doksanaltı’dan Knidos Ören yeri hakkında bilgiler aldı. Ardından Dalyan Kaunos Antik Kentine hareket ederek Kazı Başkanı Cengiz Işık ve Adnan Diler ile görüşüp Dalyan Kaunos Antik Kentini gezdi.

En son ziyaretini Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’ya gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Altunel, Rölöve Müdürü Bilge Özyer ve Fethiye Müze Müdürü Emel Özkan’dan Antik Tiyatro hakkında bilgiler alarak incelemelerini sona erdirdi.

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.