Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Bodrum Kalesi’nde İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Bodrum Kalesi’nde İncelemelerde Bulundu
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, restorasyon çalışması yaklaşık iki yıl süren ve ilk etabı hizmete açılan Bodrum Kalesi'nde incelemelerde bulundu.İncelemeleri sırasında Bakan Yardımcısı Alpaslan’a Muğla...

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, restorasyon çalışması yaklaşık iki yıl süren ve ilk etabı hizmete açılan Bodrum Kalesi'nde incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında Bakan Yardımcısı Alpaslan’a Muğla Valisi Esengül Civelek, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve müze yetkilileri eşlik etti.

Kalenin yerli ve yabancı turistlere açılan bölümlerini gezen Bakan Yardımcısı Alpaslan, kale ile ilgili müze yetkililerinden bilgi aldı. Yassiada batıkları salonu, Bozburun batığı depo sergileme alanı, Kale Camisi, seyir terasını ve Orta avluda bulunan taş eserlerin sergilendiği bölgeyi gezen Bakan Yardımcısı Alpaslan kalenin tamamının en kısa sürede açılacağını ifade etti.

Bodrum Kalesi ziyaretinin ardından Bakan Yardımcısı Alpaslan ve Vali Civelek Bodrum İçmeler mevkiinde yapımı devam eden ‘Kültür ve Turizm Bakanlığı Bodrum Halk Plajı Projesi’nde incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.