Kumar oynayan şahıslara idari para cezası verildi

Kumar oynayan şahıslara idari para cezası verildi
Muğla’nın Seydikemer ilçesi Ortaköy Mahallesinde, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri...

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Ortaköy Mahallesinde, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kazanç elde etmek maksadıyla kumar oynatan 2 şahıs tespit ederek suçüstü düzenledi. N.T. ve M.T. isimli şahıslara idari yaptırım uygulandı.

Sinem Korkmaz

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi ikamet eden N.T. ve M.T. isimli şahısların kazanç elde etmek maksadıyla kumar oynattığı bilgisinin alınması üzerine ev ve işyerinde yapılan aramada, N.T. isimli şahsın evinde, 20 kişinin kumar oynadığı masaların üzerinde oyun kâğıtları, okey taşları, pul, yapboz ve alkollü içecekler bulundu.

Suç aletlerine el konularak, şüpheliler N.T. ve M.T. isimli şahıslar hakkında “kumar oynamak için yer temin etmek” suçundan adli işlem başlatıldı.

Olayla ilgili 19 şahsa kumar oynamaktan 23 bin 275 TL ve 20 şahsa sosyal mesafe kurallarını ihlal etmekten 18 bin TL olmak üzere toplam 41 bin 275 TL idari yaptırım uygulandı.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.