Kupayı başkanlarına götürdüler

Kupayı başkanlarına götürdüler
Milas Kaymakamlığının özel izni ile gerçekleştirilen Bahar Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Milas Sanayi Esnafspor takımı, kupayı Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim’e götürdü.Milas Kaymakamlığının...

Milas Kaymakamlığının özel izni ile gerçekleştirilen Bahar Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Milas Sanayi Esnafspor takımı, kupayı Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim’e götürdü.

Milas Kaymakamlığının özel izni ile Milas Arena Sahası’nda yapılan Bahar Futbol Turnuvası’nda, 12 takım arasından Milas Sanayi Esnafspor takımı şampiyon oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü arena sahasına oynadıkları, Kardeşler futbol takımını yenerek Bahar Futbol Turnuvası kupasını kazanan Milas Sanayi Esnafspor takımı; makamında ziyaret ettikleri Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim’e götürdü.

Sporcuları makamında kabul eden Başkan Devrim, kendisine ziyarete gelen sporculara şunları söyledi; “Turnuvada 12 takımı geçerek şampiyon olmanıza çok sevindim. Esnaflardan kurulu iyi bir takım kurarak, esnafların futbolda da neler yapabileceklerini gösterdiğiniz için bundan sonra katılacağınız turnuvalarda, ne eksiğiniz olursa ben karşılayacağım. Bahar Futbol Turnuvası’nda aldığınız kupa için hepinizi tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarda sizlere başarılar diliyorum.”

Ziyaret, karşılıklı sohbetlerin ardından son buldu.

Bu haber toplam 563 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.