KÜRECİ: KARARI GENEL MERKEZ VERECEK

KÜRECİ: KARARI GENEL MERKEZ VERECEK
Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “ 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimler için partimizde aday adaylığı başvuruları başladı. Milletvekili...

Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “ 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimler için partimizde aday adaylığı başvuruları başladı. Milletvekili sıralamasının nasıl olacağını genel merkezimiz karar verecek” dedi.

İhsan Küreci yaptığı açıklamada yapılacak olan 31 Ağustos pazartesi ile 3 eylül Perşembe günleri arasında il başkanlığımızda komisyona gerekli evraklar ile birlikte başvurmaları gerekmektedir. Adaylık aidatını ise erkek adaylar için 5 bin TL, bayan adaylar için 2 bin 500 TL ve engelli aday adaylarının hiçbir üçret ödemeyeceklerini söyledi. İl başkanı “ülke olarak yeni bir seçime gidiyoruz. Seçimin il basamağı olan aday adaylığı sürecinde aday adaylarımıza göstereceğiniz ilgi teşkilat olarak bizi çok mutlu edecektir. Birlik ve beraberliğin her zamankinden daha önemli olduğu bu günlerde biz de teşkilat olarak bize yapılan her başvurunun bize güç katacağına inanıyoruz” dedi. Muğla Ak Parti İl Başkanı olarak aday adaylarımıza şimdiden milletin partisini seçtiklerini belirten İhsan küreci gerçek adayların belli olduğu süreç ve sonrasında partiye sağlayacakları katkıları belirtti.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.