KURSİYERLERDEN MÜZİK ZİYAFETİ

KURSİYERLERDEN MÜZİK ZİYAFETİ
 Yatağan Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Dabakoğlu’nun kursiyer öğrencileri Amfi tiyatroda düzenlenen etkinlikte halka müzik ziyafeti sundu.Yatağan Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Dabakkoğlu, kursiyer öğrencilerinden...

 

Yatağan Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Dabakoğlu’nun kursiyer öğrencileri Amfi tiyatroda düzenlenen etkinlikte halka müzik ziyafeti sundu.

Yatağan Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Dabakkoğlu, kursiyer öğrencilerinden oluşan ekiple geçtiğimiz hafta sonu Yatağan Amfi tiyatroda düzenlenen etkinlikte halka müzik ziyafeti sundu.

Etkinliğe, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, Yatağan Fatih Ortaokulu müdürü Abdullah Yılmaz, diğer okul müdürleri ve kalabalık vatandaş topluluğu izledi. Etkinlikte,  kursiyerler, piyano, gitar ve kemanlarıyla önce bireysel sunum yaptılar daha sonra toplu müzik ziyafeti sundular. Yatağan Fatih Ortaokulu müdürü Abdullah Yılmaz, etkinlik sonunda,  ekibe teşekkür ederek Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Bardakoğlu’na çiçek sundu. Yatağan Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Dabakoğlu’da, yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür ederek Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’e, yer tahsisi,  donanım ve personel desteği için teşekkür etti.

Etkinliğe izleyen vatandaşlar; ‘Pandemi dolaysıyla uzun zamandır bu tür konser ve diğer etkinliklere hasret kalmıştık iyi oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz’ dediler.

Bu haber toplam 636 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.