Kuşaklar Bir Araya Gelerek Çiçek Dikti

Kuşaklar Bir Araya Gelerek Çiçek Dikti
SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde, üyeler ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri bir araya gelerek atölyede çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Gün boyunca menekşe dikimi hakkında bilgi edinip uygulama yapan üyeler ve öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. Kış dönemi bahçe aktiviteleriyle ilgilenen üyeler ve öğrenciler dikmiş oldukları çiçekleri kendilerine takdim edildi.

Bahçe aktivitelerin önemine değinen üyeler fiziksel aktivitenin önemine vurgu yaparak sürekli olarak aktif olarak bu tür aktivitelerin sosyalleşmelerine katkı sağlayacak aynı zamanda üretkenlikleri arttırılacaktır. Üyeler aynı zamanda hobi bahçe aktivitelerinden öğrencilerle birlikte mutlu olduklarını dile getirdiler.

100 Yaş Evi üyelerinden İsmet Yerli; “Hayatım boyunca iş yaşamın koşturmacası nedeniyle birçok yapamadığımız işlerin emekli olduktan sonra 100 yaş evinde yapma şansı buluyorum. Bahçe aktivitesi günün stresini atarak bizim için hobi olarak uğraşmam beni mutlu ediyor. Bahçe aktivitesinden edindiğim bilgileri uygulamaya başlayıp hobi serası kurmak istiyorum diyerek olanak sağlayan Osman Gürün'e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.