KUTLAMALAR RESEPSİYON İLE SON BULDU

KUTLAMALAR RESEPSİYON İLE SON BULDU
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümünde gündüz düzenlenen törenlerdeki coşku, akşam Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı’nın Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında verdiği Cumhuriyet Resepsiyonunda da devam etti.Vali...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümünde gündüz düzenlenen törenlerdeki coşku, akşam Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı’nın Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında verdiği Cumhuriyet Resepsiyonunda da devam etti.

Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı’nın katılan konukları tek tek kapıda karşılamasıyla başlayan Cumhuriyet Resepsiyonu, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisinin eşliğinde devam etti.

Cumhuriyetin 98. Yıldönümü anısına Valilik tarafından hazırlanan kısa video gösterisinin ardından Vali Orhan Tavlı konuklara hitap ederek Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan Aziz Şehitlerimizi saygıyla, rahmetle, minnetle yâd ederek katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Vali Tavlı, tören için hazırlanan pastayı şehit yakınları, gaziler, gençler ve protokol üyeleriyle kesti.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.