Kuzenine attığı mesajı polis okuyunca yakalandı

Kuzenine attığı mesajı polis okuyunca yakalandı
Muğla’da su borusuna tırmanarak evleri soyan iki kişi son işlerinde polise yakalanmaktan kurutulmadı. Uzun süreden bu yana polisin peşinde olduğu hırsızlardan...

Muğla’da su borusuna tırmanarak evleri soyan iki kişi son işlerinde polise yakalanmaktan kurutulmadı. Uzun süreden bu yana polisin peşinde olduğu hırsızlardan biri soymak istediği evin çatısından yan apartmana kaçtıktan sonra kuzeninin cep telefonuna ‘diğer apartmanın çatısındayım yardım et’ diye mesaj atınca kısa sürede gözaltına alındı.

Muğla kent merkezinde meydana gelen olayda apartmanlardaki su borularına tırmanan ve evleri soymak isteyen iki kuzen polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkarılan iki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Orhaniye Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında ki eve hırsızlık için girmek isteyen ve hırsızlıktan bir çek sabıkası bulundu öğrenilen M.M (23) apartmana ait su borusuna tırmanmaya başladı. Karşı apartmanda oturan bir kişi M.M.’nin su borsuna tırmandığını fark edince olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. Su borusuna tırmandıktan sonra eve giren M.M. ise olay yerine polislerin geldiğini fark edince yakalanmamak için apartmanın çatı katına saklandı. Çatı katında bir süre bekleyen M.M. daha sonra yan apartmanın çatı katına atlayarak peşindeki polislere izini kaybettirmeye çalıştı.

Kuzenine mesaj atınca yakalandı  

Olay yerine gelen ekipler ilk yaptıkları incelemede hırsızlık amacıyla girilen evin boş olduğunu gördü. Apartmanda ve mahalle üzerinde zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri hırsızlık olayında M.M.’ye yardım ettiği belirlenen ve sabıkası bulunan 17 yaşındaki kuzeni S.M.’yi olay yerinin yakınında yakaladı. Yakalanan zanlıyı ayaküstü polis tarafından sorgulanırken, çatı katında saklanan M.M. hırsızlık olayında kendisine yardım eden kuzenine, ‘Diğer apartmanın çatısında saklanıyorum. Buradan çıkamıyorum bana yardım et’ diye mesaj attı. S.M.’nin telefonuna gelen mesajı okuyan polis ekipleri soymaya çalıştıkları apartmanın hemen yanında bulunan çatı katına çıktıklarında M.M.’yi kısa sürede yakaladı. Yakalanan iki zanlı Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 484 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.