Levent Börek Muğla Şubesi açıldı

Levent Börek Muğla Şubesi açıldı
Adananın meşhur börekçisi Levent Börek Menteşe Şubesi görkemli bir törenle hizmete açıldı. 1968'den bugüne uzanan lezzet Levent Börek, Menteşe Şube’si ile misafirlerini ağırlıyor.Meşhur börekçi Levent Börek Muğla Şubesi...

Adananın meşhur börekçisi Levent Börek Menteşe Şubesi görkemli bir törenle hizmete açıldı. 1968'den bugüne uzanan lezzet Levent Börek, Menteşe Şube’si ile misafirlerini ağırlıyor.

Meşhur börekçi Levent Börek Muğla Şubesi yoğun bir katılımla açıldı. Menteşe'de Emirbeyazıt Mahallesi Recai Güreli Caddesi üzerinde Kız Meslek Lisesi yanında açılan Levent Börek Muğla Şubesi ile ilgili açıklama yapan Muğla Franchise Sahibi Cüneyt Özcan, "Menteşe Şubemizi açtık. Fethiye ve Marmaris'te de çalışmalarımız devam ediyor. En yakın zamanda bu iki ilçede de şubelerimizi açacağız. İlerleyen zamanlarda Muğla’nın tamamında şubelerimizi açarak halkımızı bu enfes lezzetle buluşturacağız.” dedi.

Levent Börek Muğla Franchise sahibi Cüneyt Özcan öncelikli ilkelerinin hijyen ve sağlık olduğunu belirterek; “ Börekleriniz Adana’dan soğuk hava depolarında Muğla’ya geliyor. Kars’tan özel olarak gelen tereyağı ile Muğla’da pişiriliyor. Levent Börek Menteşe Şubemizde birbirinden lezzetli peynirli, pastırmalı, ıspanaklı, zeytinli, kıymalı ve çikolatalı börek çeşitlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca çay ve kahve çeşitlerimizde mevcuttur. Sütlü ve şerbetli tatlılarımızda menümüzde yer alıyor. Tüm Muğlalılarımızı bu lezzetleri tatmaya bekliyoruz.” Dedi.

Levent Böreğin tarihi

Levent Böreğin tarihi 1968’de başlamıştır. Babasından öğrendiklerini geliştirerek kendine özgü bir tarifle ürününü hazırlayan Levent Usta, mesaiye her gün saat 03.30’da seyyar tezgahıyla yola düşerek başlıyor.

Levent Usta, birçok kişinin uykuda olduğu saatlerde tezgahını kurduğu Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ne ulaşıyor. Masa ve sandalyeleri kaldırıma kuran Levent Usta, daha sonra börekleri tezgahında sıcak tutmak için ocağı yakıyor.

Levent Usta, mesleğe 1989 yılında 16 yaşındayken başlamış, 19 yıldır da kendi tezgahında satış yapmaktadır.

Bu haber toplam 3107 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.