LGS’DE YÖNELT ZİRVEDE

LGS’DE YÖNELT ZİRVEDE
Muğla’nın eğitimde 32 yıllık çınarı Yönelt Eğitim Kurumları geleneksel LGS Yönelt Başarısı’nı 2020-2021 döneminde de devam etti.1990 yılından beri Muğla’da eğitim-öğretime devam eden kurum Türkiye’nin dört bir...

Muğla’nın eğitimde 32 yıllık çınarı Yönelt Eğitim Kurumları geleneksel LGS Yönelt Başarısı’nı 2020-2021 döneminde de devam etti.

1990 yılından beri Muğla’da eğitim-öğretime devam eden kurum Türkiye’nin dört bir yerinde çok önemli görevler yapan; seçkin liselerde, üniversitelerde okuyan binlerce öğrenci yetiştirdi. Yıllarca Yönelt Koleji hem üniversite hem de LGS sınavlarında çok başarılı sonuçlar aldı. Bu yıl da LGS’de bu başarıyı tekrarlayarak iddiasını sürdürdü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönelt Koleji Ortaokulu Müdürü Orhan Boyacı:

“Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi sınav hazırlıklarımız Covid gölgesinde oldu. Kısıtlamalar nedeniyle arzu ettiğimiz çalışmaları tam manasıyla yapamadık. Ama Yönelt’in kahramanları öğrencilerimiz, değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz tüm zorluklara rağmen ‘Gelecek Asla Vazgeçmeyenlerindir’ sloganıyla hareket ederek zoru başardı. Başarıya katkı veren herkes sadece Yönelt’in kahramanları olmadı. Başarma arzusu ve dirençleriyle ülkemizin de kahramanı oldu.

2021’de bu yıl %0-%1’lik dilimde 8 öğrenci,

%0-%2’lik dilimde 11 öğrenci,

%0-%10’luk dilimde 27 öğrenci

dilim başarısı ve 45 öğrencide %60’lık nitelikli puan başarısıyla çok zor elde edilebilecek kitlesel bir başarıya imza attı. Başarmak için çok ama çok çalışan sevgili öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Yarının Türkiye’sine şekil verecek olan gençlerimizin yolu açık, başarıları daim olsun” dedi.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.