LH FETHİYE BELEDİYESPOR AS BAŞKANI MİRAÇ EFE DOĞAN : LİGDE KAZANILACAK ÇOK MAÇ VAR

LH FETHİYE BELEDİYESPOR AS BAŞKANI MİRAÇ EFE DOĞAN : LİGDE KAZANILACAK ÇOK MAÇ VAR
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor II. Başkanı Miraç Efe Doğan Pazar günü oynanacak Beşiktaş Sompo Japan maçı öncesinde bir açıklama yaptı.1.Başkan...

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor II. Başkanı Miraç Efe Doğan Pazar günü oynanacak Beşiktaş Sompo Japan maçı öncesinde bir açıklama yaptı.

  1. 1.Başkan Miraç Efe Doğan “Herşeyden önce Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi dev camiaların arasında ve Türk basketbolunda ekol olmuş Efes, Darüşşafaka, Tofaş gibi takımların arasında Fethiye’yi Süper Lig’de temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.

Fakat tabii ki Süper Lig çok başka bir platform ve bu ligde tutunabilmek, başarılı olabilmek için pekçok faktörün birarada bulunması gerekiyor. Süper Lige son anda alındığımız için birçok şeyi aynı anda ve çok kısa bir sürede halletmeye çalıştık. Salonun teknik olarak hazırlanmasından, kadro kurulumuna, taraftar ürünlerinin siparişinden, taraftar kartlarının basımına, hatta takım formalarının yetiştirilmesine kadar pekçok konuyu birbirine paralel biçimde ve çok kısıtlı bir zamanda yetiştirmek için uğraştık ve büyük ölçüde başarılı olduk.

Örnek vermek gerekirse, takımın hangi ligde oynayacağı son ana kadar belli olmadığı için formalarımız bile, üzerindeki lig logosu Türkiye Basketbol Ligi mi, Basketbol Süper Ligi mi olacağı belli olmadığından, ligin ilk maçındaki Pınar Karşıyaka maçından ancak bir gün önce elimizde olabildi.” dedi.

BEŞİKTAŞ’I ELİ BOŞ GÖNDERMEK İSTİYORUZ

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor II. Başkanı Miraç Efe Doğan sözlerine devamla; “Şu ana kadar ligde 5 hafta geride kaldı. İlk 5 haftada deplasmanda Karşıyaka, Fenerbahçe ve Ormanspor’a, kendi evimizde ise Bursaspor'a kaybettik. Fakat 4. hafta mücadelesinde kendi evimizde dev bir camia olan Galatasaray'ı mağlup etmeyi başardık. Bu galibiyet, takımımızın kendi olan güvenini pekiştirdi ve ligde tutunabileceğimizi gösterdi.

Geçen hafta Ankara’da hakemlerin de son derece kötü bir yönetim gösterdiği maçta Ormanspor’a maalesef kaybettik. Fakat henüz ligin başında olduğumuz için tüm maçların telafisi var. Bizimle birlikte Darüşşafaka ve Petkim gibi bütçe olarak bizden çok güçlü olan takımların da 1’er galibiyet ve 3’er mağlubiyetleri bulunuyor.

Bu Pazar günü Türk sporunun en önemli camialarından birini Beşiktaş’ı Fethiye’de ağırlayacağız.  Onlar da özellikle maddi nedenlerden dolayı tam istedikleri takımı kurabilmiş değiller ve 5 haftada 5 mağlubiyetle ligin dibinde bulunuyorlar. Dolayısıyla bu maçı bir dönüm maçı gibi göreceklerdir.

Yani Süper Lig tam bir arena ve bu ligde her an herşey olabilir. Sakinliğimizi, aklımızı, mantığımızı kullanarak, tüm şehrin de desteğiyle biz bu ligde tutunacağız. Buna inanıyoruz.

Önümüzdekimaçta, hele ki maçın hakemleri adil bir biçimde maç yönetirlerse, Beşiktaş’ı eli boş göndereceğimizi düşünüyoruz. Ancak sonuç ne olursa olsun, bu maçı bir ölüm kalım maçı olarak görmüyoruz. Çünkü lig uzun bir maraton, ligin henüz başındayız ve her geçen gün takımımızda taşlar yerine oturuyor.” ifadelerini kullandı.

TARAFTAR ÜRÜNLERİNİN SATIŞI BAŞLIYOR

Miraç Efe Doğan; “Fethiyeli sporseverler bizlere taraftar ürünlerinin satışlarının ne zaman başlayacağını soruyorlar. Onlara güzel bir haber vermek isterim. Taraftar ürünlerimizin ilk partisi elimize ulaştı. Birkaç gün içinde Erasta AVM içindeki spor mağazasında ve ayrıca Belediye otoparkının yanındaki mağazada forma, tişört gibi ürünlerin satışına başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde ürünlerimizin çeşitliliği artacak.

Ancak Covid-19 salgını nedeniyle tüm dünyanın altüst olduğu bir ortamda, hiçbir şeyin eskisi gibi devam etmediği, tüm spor kulüplerinin maddi sıkıntılarla boğuştuğu bir atmosferde Süper Lig’de dev camialarla mücadele edebilmek için daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu süreci ancak spor camiasındaki tüm paydaşlar olarak birbirimize maddi, manevi destek vererek atlatabiliriz.” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.

BEŞİKTAŞ’IN FETHİYE’YE İLK GELİŞİ

Türkiye’nin en eski spor kulübü olan Beşiktaş 117 senelik tarihinde Fethiye’ye ilk kez geliyor.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki maç 1 Kasım Pazar günü, saat: 13.00’te Beşkaza Spor Salonu’nda Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Müsabaka, ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncı kuruluşu Tivibu tarafından naklen yayınlanacak.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.