LH FETHİYE BELEDİYESPOR’UN CUMARTESİ KONUĞU ANADOLU EFES

LH FETHİYE BELEDİYESPOR’UN CUMARTESİ KONUĞU ANADOLU EFES
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında kendi evinde Anadolu Efes’i konuk ediyor.Yeşil lacivertli Lokman Hekim Fethiye...

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında kendi evinde Anadolu Efes’i konuk ediyor.

Yeşil lacivertli Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig’in ilk 6 haftasında aldığı 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile lig tablosunda 14. sırada yer alıyor. Fakat 16 takımın bulunduğu Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde 6 takım daha 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle ardarda sıralanıyor.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig’deki ilk galibiyetlerini kendi evinde Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı almıştı.

MAÇ NAKLEN TRT SPOR-2 KANALINDA

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Anadolu Efes arasındaki Süper Lig mücadelesi 7 Kasım Cumartesi günü, saat: 15.15’te Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak. Maçı yayıncı kuruluş Tivibu’nun yanısıra, TRT Spor-2 de naklen yayınlayacak.

Euroleague’te ülkemizi başarıyla temsil eden lacivert beyazlı Anadolu Efes, Perşembe akşamı İstanbul’da oynadığı maçta İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i 91 – 89 yenmeyi başardı.

ANADOLU EFES’TE ÖNEMLİ EKSİKLER

Anadolu Efes’te vatandaşlık işlemleri devam eden Shane Larkin ile göz retinası yırtılan Bryant Dunston’ın, ayak bileğinde sakatlığı olan Tibor Pleiss’ın ve Korona testi pozitif çıkan Sertaç Şanlı’nın Fethiye’de forma giyemeyecekleri öğrenildi.

Anadolu Efes Fethiye’den sonra 13 Kasım akşamı Euroleague mücadelesinde Atina’da Panathinaikos ile oynayacak.

ERGİN ATAMAN’IN AÇIKLAMALARI

Maccabi Tel Aviv maçının ardından bir açıklama yapan Anadolu Efes  başantrenörü Ergin Ataman "Maça çok iyi başladık. Erten Gazi savunmada iyi bir performans gösterdi. İkinci yarıda daha baskılı oynadık. Maccabi de çok iyi oynadı. Ama son 2 dakikayı biz daha iyi oynayınca maçı kazandık. Bryant Dunston 1 ay oynamayacak. Dunston’un başına gelen kimsenin başına gelmemiştir. Geçen sene ayağı yandı, 5 ay oynamadı, bu sene gözüne parmak girdi, retinası yırtıldı. Sertaç, Covid’i atlatmak üzere. Ondan negatif sonuç bekliyoruz. Dunston’un yerine transfer düşünmüyoruz, bu sorumluluğu Sertaç Şanlı'ya vereceğiz. Ümit ederim ki başka bir sıkıntı olmaz, sıkıntı olursa da Kulüp gereğini yapar." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.